Αυτοκινούμενα
Τροχόσπιτα

Ονειρεμένες Διακοπές​

Διαλέξτε ανάμεσα σε μια πληθώρα επιλογών από ετοιμοπαράδοτα τροχόσπιτα ή αυτοκινούμενα και αναβαθμίστε την ποιότητα των διακοπών σας

Κατάσταση
Κατηγορία
Κατηγορία
Τιμή από...
Τιμή εώς...
Υπάρχουν αποτελέσματα
Για τις διακοπές, τα ταξίδια, τις οικογενειακές ή φιλικές σας περιπλανήσεις κοντά στη θάλασσα ή στο βουνό, για τις ανάσες ανάμεσα στην καθημερινότητα, για εύκολο, άνετο, ασφαλές camping…
εμπιστευτείτε την «Caravania Ζήσης».  

Βρείτε το τροχόσπιτο
των ονείρων σας

Δίνουμε λύσεις

Τι προσφέρουμε

Ενοικίαση

Ενοικίαση

Δεν επιθυμείτε την αγορά ενός τροχόσπιτου αλλά την ενοικίαση του; Παρέχουμε ευέλικτες λύσεις για κάθε σας ανάγκη για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε.
Ανταλλαγή

Ανταλλαγή

Επισκεφθείτε μας για να βρούμε μαζί την ιδανικότερη λύση στις ανάγκες σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Επιλέξτε από τη μεγάλη μας ποικιλία και πάρτε άμεσα προσφορά.

Χρηματοδότηση

Χρηματοδότηση

Με τη βοήθειά μας μπορείτε να επιλέξετε ένα πρόγραμμα φιλικής χρηματοδότησης απευθείας μαζί μας ή μέσω τραπέζης.
Γιατί εδώ θα βρείτε όλες τις μάρκες σε τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα, αλλά και εξειδικευμένα τροχόσπιτα μοναδικής κατασκευής και ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
Εδώ θα βρείτε την εξειδίκευση που χρειάζεστε ακόμη και για τις πιο πολυτελείς, αυτόνομες διακοπές που θα κάνετε ποτέ.
Επιπλέον

Παροχές - Υπηρεσίες

Επιλέγοντας το «Caravania Ζήσης»… επιλέγετε το camping, επιλέγετε την αυτονομία των διακοπών σας, επιλέγετε όμως και μια σειρά από παροχές και υπηρεσίες.

Παράδοση στον χώρο σας με ιδιόκτητα φορτηγά

Read More

Δυνατότητα παρέμβασης σε υλικά, διακόσμηση, εσωτερική διαρρύθμιση του επιλεγμένου αυτοκινούμενου ή τροχόσπιτου

Read More

Δυνατότητα απολύμανσης για τη δική σας ασφάλεια

Read More

Έλεγχος καλής λειτουργίας και service

Read More

Σε περιπτώσεις βλάβης και μηχανικών προβλημάτων, δυνατότητα άμεσης επέμβασης επί τόπου, κατόπιν συνεννόησης και ανάλογα με τις χιλιομετρικές αποστάσεις

Read More

Υπηρεσία φύλαξης υπό προϋποθέσεις

Read More

Δυνατότητα ενοικίασης για ένα μήνα ή και περισσότερους

Read More

Caravania Ζήσης

Caravania Ζήσης

Για τις στιγμές που θες να ζήσεις

Eshop

Τα πάντα για το τροχόσπιτο

Ανταλλακτικά / Service​

Eκτός από την αισθητική και πρακτική πλευρά της κάθε επιλογής σας αναφορικά με ένα τροχόσπιτο ή ένα αυτοκινούμενο, μας ενδιαφέρει μια συνεχής σχέση και συνεργασία κάθε φορά που θα χρειαστεί να τα φροντίσετε. Μπορείτε επίσης να μας εμπιστευτείτε ακόμη κι αν δεν αγοράσατε το αυτοκινούμενό σας από εμάς. Ανταλλακτικά και αξεσουάρ σας περιμένουν στις καλύτερες τιμές

Στο ενημερωμένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε, θα ανακαλύψετε την κουλτούρα του camping μέσα από τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα, θα μπείτε στον κόσμο του «Caravania Ζήσης» και θα έρθετε σε επαφή με την πιο ασφαλή, ολοκληρωμένη, άνετη και πολλά υποσχόμενη ιδέα των επόμενων διακοπών σας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα νέα  τροχόσπιτα – αυτοκινούμενα

[language-switcher]
Μεγαλώσαμε με την ιδέα του να είσαι στις διακοπές σου το ίδιο ελεύθερος όπως και στο σπίτι σου. Ξεκινήσαμε το 1987 για να προσφέρουμε έναν εναλλακτικό τρόπο αναψυχής, διαμονής, και χαλάρωσης, καταλήγοντας τελικά να διαμορφώνουμε μαζί με τους πελάτες μας την ιδανική συνθήκη για διακοπές, σε μια εποχή γεμάτη άγχος και πίεση, που επιβάλλει πρωτίστως ανέμελες και συνάμα ασφαλείς ανάσες από την καθημερινότητα.

+30 2392073415

 

Caravania Zisis 2009-2023 | All Rights Reserved. Όροι Χρήσης
Made with by octopush